Uvjeti korištenja

Korištenjem stranice tvrtke Radin print d.o.o. smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Radin print d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha internet stranice tvrtke Radin print d.o.o. je upoznavanje potencijalnih, budućih i postojećih partnera i klijenata te ostalih zainteresiranih posjetitelja stranice s tvrtkom i njezinim uslugama.

Tvrtka Radin print d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Tvrtka Radin print d.o.o. nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti dostupne niti odgovara za eventualne nedostupnosti stranice.

Čitav sadržaj dostupan na web stranici tvrtke Radin print d.o.o. zaštićen je autorskim pravom. Osim dopuštenog korištenja, tvrtka Radin print d.o.o. posjetiteljima stranice daje odobrenje da preuzimaju i izlažu materijal zaštićen autorskim pravom samo u privatne svrhe. Za reprodukciju ili korištenje materijala zaštićenog autorskim pravom izvan takve svrhe, potrebno je zatražiti dopuštenje izravno od tvrtke Radin print d.o.o. Ako je dopuštenje dano, ono mora biti podvrgnuto zahtjevu da ime vlasnika autorskog prava i njegov interes za materijal budu navedeni pri reproduciranju ili citiranju materijala, nekog njegovog dijela ili cjeline.